Hvilken marsipan er best å bruke?

Nissemor

Administrator
Reg.
20 Aug 2007
Innlegg
10.752
Sted
Julehuset
Hvilken marsipan er egentlig best å bruke når man skal lage hjemmelaget julegodt med marsipan?
Er noen bedre enn andre?

Eller er det best å lage marsipanen selv?
 
Hjemmelaget er sikkert deilig, men det orker jeg ikke :rødme: Personlig liker jeg Odense-marsipan best. Syns den smaker ekte, noen av de rimeligere variantene syns jeg kan smake litt mandelesens…
 
Jeg syns fortsatt smaken er best på Odense - det var det jeg tenkte på når jeg skrev at jeg foretrekker den (har aldri sjekka næringsinnhold ;) )
 
Jeg trodde jeg hadde slike former til å lage marsipan i, men de finner jeg ikke
Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det? F.eks juletre, snømann og julebjelle

De jeg hadde, kjøpte jeg på IKEA for mange år siden
Men det ser ikke ut til at de har dem nå
 
Jeg trodde jeg hadde slike former til å lage marsipan i, men de finner jeg ikke
Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det? F.eks juletre, snømann og julebjelle

De jeg hadde, kjøpte jeg på IKEA for mange år siden
Men det ser ikke ut til at de har dem nå
Kitchen har med hjerter til sjokolade,vet ikke om det går å bruke?

Ellers fant jeg disse på Slikkepott
 
Odense sin er best til å spise som godteri synes jeg.


Skal du ha marsipan til kake er rema1000 sin best - den er nemlig hvitest og dermed også enklest å farge. Dette er visstnok utprøvd av en kakepynter som jeg stoler på - så jeg holder meg til det.
 
Jeg fant formene, og jeg lagede hvite, røde og grønne marsipanfigurer med Odense marsipan (som var god, for jeg måtte jo smake på den)
Det var nok mest gøy å lage figurene, for vi spiste dem aldri :knegg:
 
:knegg: Vi spiste opp alle figurene vi lagde. Aner ikke hvilken marsipan det var, men god var den iallfall – og smaken var jo viktigst :nissefnis::haha::D
 
Tilbake
Topp Bunn